Rikke Berg

Ny direktør for Miljø og Teknik i Svendborg

 

50 -årige Rikke Berg tiltræder som ny direktør for området Miljø og Teknik i Svendborg Kommune.

Det er et stort område Rikke Berg bliver direktør for. Hun skal varetage drift og anlæg, miljø og planområdet kommunens ejendomme, parker og veje, anlægsopgaver, grønne områder med mere.
Rikke Berg kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Assens Kommune. Cv’et er langt. Lige fra gæsteforsker ved Stanford Universitet i Californien til Innovations-og Netværksdirektør. På cv’et står der bl.a. også adjunkt og lektor ved Institut for Statskundskab på SDU, Kontorchef i Socialstyrelsen og chef for SDU Erhverv.    

- Jeg glæder mig meget. Det er en interessant stilling i en dejlig by som Svendborg, der med sin unikt smukke placering, sine mange kulturelle tiltag og entreprenante virksomheder er med til at placere Svendborg på danmarkskortet. Svendborg er også en by med spændende udfordringer, som jeg glæder mig til at gå om bord i fællesskab mine nye kollegaer” udtaler Rikke Berg.

Borgmester Bo Hansen, ser frem til at få Rikke Berg til Svendborg.

- Det har været vigtigt for os at få besat stillingen som direktør Miljø og Teknik med en person med en stærk ledelsesprofil, som kan tage fat fra første dag. Vi har heldigvis haft mange kvalificerede ansøgere at vælge imellem, og der er ikke tvivl om, at Rikke Berg har baggrunden og fagligheden på plads. Samtidig har vores samtaler givet os et indtryk af en leder, som passer godt til de mange afdelingen i direktørområdet” siger Bo Hansen.

Rikke Berg er 50 år og bosat i Odense. Hun får første arbejdsdag i Svendborg Kommune mandag den 5. august 2019

Yderligere information:

Kommunaldirektør Erik Meldgård Bendorf

Telefon: 6223 3101/3017 5101