M/S Helge

M/S Helge sejler fra 8. juni.

Så er M/S Helge  klar til at sejle ud på Svendborgsund til sin 96. sæson.

Coronaepidimien har udsat starten med en måneds tid. Men M/S Helge sejler ud den 8. juni, i forbindelse med genåbningsfase 3 -  såfremt der forbliver kontrol af smittespredningen.

Under normale omstændigheder, skulle M/S Helge have været i gang den 8. maj. Men lige som så meget andet omkring os, blev også Helge sat på stand by grundet Corona-krisen, og har ligget stille og ventet på et GO!, fra Søren og Mette.

M/S Helge sejler på sin sædvanlige rute med afgang fra Svendborg kl. 10.00, 12.30, 14.40 og også kl. 16.40 i juli måned. Turen går ud til Vindebyøre, Christiansminde, Troense, Grasten, Valdemars Slot og retur igen ad samme rute. Det er muligt at stige af og på undervejs, for så at tage med igen på næste færgeafgang. Vi håber I har lyst til at tage med ud at sejle. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne.

Pris for en rundtur:
Voksen: 140 kr.
Barn (4-17 år): 70 kr.

Vi har nedsat kapaciteten væsentligt og indkøbt håndsprit i massevis. Du kan derfor roligt tage med en tur på sundet, med afstand til andre gæster, ekstra håndsprit og hyppig rengøring.

For at mindske kontakten mellem besætning og passagerer opfordrer vi til, at gæster køber billetter på forhånd. Dette gøres på Helges hjemmeside: www.mshelge.dk

Vi glæder os til at se jer Sundet