Kom til åbent hus på den lille strand!

Mandag d. 27. maj kl. 16 til 18 holder foreningerne og Svendborg Kommune et fælles åbent hus-arrangement. Klubberne åbner dørene og viser både nye og gamle rammer frem.

Svendborg Amatørsejlkub har bygget et helt nyt klubhus på kanten af stranden. Ligeledes har Kajakklubben fået bygget nye, flotte kajakhaller og givet rummet foran klubben et løft bl.a. med en ny, flydende kajakponton. Det hele er netop blevet færdigt og klar til sommersæsonen. Badedyrene er en havbadeklub med sauna der ligger ved siden af Kajakklubben. Hvis man bevæger sig længere mod nord kommer man til Tuxensvejens Bådelaug. Her er de hyggelige fiskerhuse en mindre bådreparationshal og den lille jollehavn. 

Mandag d. 27. maj kl. 16-18 er alle døre åbne. Du kan besøge Svendborg Amatørsejlklub ’s nybyggede klubhus. Du kan prøve en kajak og se de nye faciliteter i Kajakklubben, besøg Badedyrenes sauna og kig forbi Tuxensvejens Bådelaug. Du kan også besøge Svendborg Kommunes bod, hvor du kan høre om fremtidens udvikling med Den Blå Kant, om øhop og om hvordan du får en bådplads. Der vil være forfriskninger og mulighed for at låne krabbefiskeudstyr.

Den lille strand er dels udflugtsmål for mange strandgæster om sommeren, der bader, slikker sol og spiser is fra Den gamle Færgekiosk. Derudover er Den Lille Strand en del af den samlede byudvikling langs Den Blå Kant, der skal forbinde hele havnen fra syd til nord og skabe byliv for alle. Som et skridt på vejen mod en opgradering af stranden har kommunen denne sommer påført mere sand på arealet.

Den Lille Strand ligger også som en del af den regionale Øhavssti, der er en af Danmarks længste vandreruter med hele 220 km vandresti smukt omkranset af Det Sydfynske Øhav.

Program for åbent hus på den lille strand    
Aktør Åbent hus Aktiviteter
Svendborg Amatørsejlklub Åbent hus i nyt klubhus Åbent hus. Hør om hvad vi laver i klubben.
Svendborg Kajakklub Åbent hus i klubhus og de nye kajakhaller Prøv en kajak eller andet?
Badedyrene Åbent hus ved sauna Åben sauna - prøv en tur i sauna.
Tuxensvejens Bådelaug Åbent hus ved fiskeskurene Åbent hus. Hør om hvad vi laver i området.
Færgekiosken Åben kiosk / grill -
Svendborg Kommune, Svendborg Havn Er tilstede på stranden Lån krabbefiskeudstyr. Hør om Øhop sæson 2019 og om hvordan du kan leje en bådplads i Den Runde Lystbådehavn.
Svendborg kommune, Plan og Byudvikling Er tilstede på stranden Hør om fremtidens udvikling langs Den Blå Kant

Yderligere information
Anna Als Nielsen, arkitekt, Plan og Byudvikling, Svendborg Kommune 
3017 5761