Jobcenter og borgerservice

Jobcentret og Borgerservice - corona status

Jobcentret rådgiver pr telefon

Du kan fortsat få gode råd og vejledning omkring uddannelse, karrieresparring, ansøgninger og CV. Selv om vi har lukket Job-cafeen i Jobcentret som følge af Corona. Du er er velkommen til at skrive til vores uddannelseskonsulent Mie Sofie Sørensen på hendes mail mie.sofie.sorensen@svendborg.dk

 

COVID-19 og din virksomhed
Covid-19 fylder hos os alle i disse dage, og det kan ikke undgås at få konsekvenser for alle virksomheder. Erhvervskontoret sidder klar til at støtte virksomhederne i Svendborg Kommune i denne tid, så tøv ikke med at kontakte os med stort som småt. Vi holder fysisk lukket, men vi er klar til at hjælpe online.

Læs mere om COVID-19 og din virksomhed

Virksomheder kan sende ansatte på kursus

Coronavirussen har sendt mange virksomheder indenfor Service-, Turisme-, Hotel- og Restaurationsbranchen i knæ . Men heldigvis kommer der også en tid efter. Derfor er der behov for, at dine medarbejdere og din virksomhed er parat. Det kan ske ved at efteruddanne dem. Derfor har arbejdsmarkedsparter udviklet et 100 % landsdækkende online forløb, der kan bruges til efteruddannelse og faglig opkvalificering. Derfor håber vi, at du og din virksomhed vil bruge den mulighed.

Se Pdf-link i bunden.

 

Vær ekstra opmærksom på fup om Coronavirus og andre gode råd til en mere digital hverdag 

Mange af os holder i disse dage særligt øje med nye information om, hvordan vi skal forholde os til Coronavirus. Det er ikke gået svindlernes næser forbi og det forsøger de at udnytte til fulde. Vær derfor ekstra opmærksom i din digitale færden.
Du finder god information om sikker digital adfærd samt hvilke advarsler, der pt. er observeret på www.sikkerdigital.dk/borger eller i app’en  ”Mit digitale selvforsvar”. 

Jobcentret

Jobcentret har lukket ned for personlig betjening. Jobcentret følger anbefalingerne fra Beskæftigelsesministeriet. Det betyder, at reglerne om beskæftigelsesindsatsen og ydelser på Beskæftigelsesministeriets område fortolkes så de i mindst muligt omfang får ydelsesmæssige konsekvenser for ledige eller syge borgere. Det gælder indtil videre.

Der er etableret et beredskab så borgere kan få deres ydelser, og nyledige kan få behandlet deres ansøgning.

Jobcentret udsætter alle personlige samtaler.

 

Borgerservice

Kommunens Borgerservice på Svinget 1, Svendborg er lukket for personlig henvendelse foreløbig frem til 13. april.

Men du kan komme i kontakt med os tlf. 62 23 30 00. Det nummer skal også bruges, hvis du skal i kontakt med en anden afdeling i Svendborg Kommune.

Her er telefonerne åbne.
Mandag 8-15
Tirsdag 8-15
Onsdag 8-15
Torsdag 8-17
Fredag 8-14

Vi ser frem til at betjene dig.

Vielser

Bookede vielser aflyses som udgangspunkt for perioden frem til 13. april i dialog med de pågældende. Hvis særlig forhold gør sig gældende kan de gennemføres. Det træffer borgerservice-chefen beslutning om. Der kan ikke bookes vielser i perioden.