Kig på Kvægtorvet d. 4. november

foto: Geir Hauksson

Kig på Kvægtorvet d. 4. november

Når de første indbyggere flytter ind i Kvægtorvet i Frederiksgade i Svendborg i december, kommer de til at bo i rammer, der emmer af Svendborg-historie. Huset for IT og maritime erhverv kommer il at rumme 50 arbejdspladser. Er man nysgerrig, er der d. 4. november fra kl. 15- 16 mulighed for at se nærmere på Kvægtorvet, der åbner for nye lejere d. 1. december. I ombygningen har man forsøgt at bevare den historiske stil og autencitet, men har også formået at omskabe huset til en topmoderne arbejdsplads for virksomheder fra hele Fyn og Syddanmark.

Ved åbent hus-arrangementet vil arkitekten fortælle, ligesom der bliver rundvisning og tid  til at kigge rundt på egen hånd.

Huset kommer til at rumme 11 kontorer og åbne arbejdspladser, 50 arbejdspladser i alt. Der kommer bl.a. til at være mødelokaler, café og køkken, et større multirum til undervisning, workshops og produktlanceringer. Husets hjerte bliver den store arbejdscafé med langborde, sofaer, kaffe og frokost. Der bliver som nævnt god mulighed for at se nærmere på det hele når dørene åbnes for alle interesserede d. 4. november.

Præsentationsmaterialet kan du finde her.

Kontakt for mere info: Susanne Linnet Aagaard tlf: 30174450.

Adresse: Frederiksgade 6-8, 5700 Svendborg.