Lille bronce statuette udført af Sabine Jensen

Hvem skal være modtager af Handicapprisen 2022?

Da Svendborg Kommune i år er vært ved Landsstævnet, har det været nærliggende for Handicaprådet at vælge et tema, der relaterer sig til denne store festlige begivenhed. Temaet for tildeling af Handicapprisen 2022 er
 

”En person eller forening, der ved en særlig indsats/et særligt tiltag har medvirket til, at borgere med handicap oplever magien ved Landsstævnet”
 

Alle har mulighed for at sende en indstilling – så hvis du kender en person eller forening, som medvirker til, at også borgere med handicap får mulighed for at opleve magien i forbindelse med Landsstævnet, så vil Handicaprådet gerne høre fra dig.
 

Send dit forslag med begrundelse for indstilling til pia.holm@svendborg.dk

Sidste frist for indsendelse af forslag er fredag den 12. august 2022.
 

I starten af september gennemgår Handicaprådet alle indstillingerne og finder årets prismodtager. Prisen vil blive overrakt i forbindelse med et arrangement for de frivillige foreninger den 28. september 2022.

I lighed med tidligere år er prisen en unik statuette, udført af den lokale kunstner Sabine Jensen.
 


I 2021 FIK LINE LEE JENSEN HANDICAPPRISEN FOR SIT ARBEJDE SOM TOVHOLDER PÅ SIND FYNS INITIATIVGRUPPE I SVENDBORG – EN AKTIVITETSGRUPPE FOR PSYKISK SÅRBARE OG ENSOMME MENNESKER, SOM LINE STØTTER OG INSPIRERER MED SIN EGEN HISTORIE SOM AFSÆT
 For yderligere information kontakt:

Estrid Heldager, formand for Handicaprådet, telefon 2371 4939
Anne Katrine Olsen, næstformand for Handicaprådet, telefon 2761 0578