Hvem skal have Handicapprisen 2021 i Svendborg Kommune?

Svendborg Kommunes Handicapråd uddeler hvert år Handicapprisen. Rådet har valgt, at temaet for tildeling af Handicapprisen 2021 er

”Ensomhed – en organisation, forening eller ildsjæl, der har gjort noget særligt for at forebygge ensomhed blandt mennesker med et handicap”


Alle har mulighed for at sende en indstilling – så kender du en ildsjæl, en forening eller en organisation, som har haft en særlig aktie i at forebygge ensomhed blandt mennesker med handicap, så hører Handicaprådet meget gerne fra dig.


Send dit forslag med en begrundelse for din indstilling til pia.holm@svendborg.dk


Sidste frist for indsendelse af forslag er mandag den 25. oktober 2021.


I starten af november gennemgår Handicaprådet alle indstillingerne og finder årets prismodtager. Prisen vil blive overrakt i forbindelse med et arrangement for de frivillige foreninger den 24. november 2021.


Prisen er – i lighed med tidligere år – en unik statuette udført af den lokale kunstner Sabine Jensen.


 

 

I 2020 gik handicapprisen til chaufførerne ved Vester Skerninge Bilerne for deres indsats med – i det daglige arbejde – at hjælpe ældre og handicappede med at komme sikkert frem og tilbage på trods af Corona’ en.

I 2019 modtog UFL (Unge for Ligeværd) klub Svendborg prisen fordi klubbens frivillige vejledere skabte et sted,
hvor de unge kunne finde venner og være i sociale sammenhænge med andre ligestillede – her var temaet ’De frivilliges arbejde med handicappede/handicapområdet’.

      

 

For yderligere information kontakt:

Inge Ahl, formand for Handicaprådet, telefon 2849 2149
Mette Kristensen, næstformand for Handicaprådet, telefon 2442 0069