Foto: Chr. Dan Jensen

Hvem skal have Arkitekturprisen?

Det går godt i Svendborg. Der er stor tilflytning til kommunen, og mange investerer deres tid og penge i at forbedre vores kommune både i byen og på landet.

Teknik og Erhvervsudvalget har besluttet at genoptage den årlige uddeling af Kommunens Arkitekturpris, der har ligget stille siden sidste prisuddeling i oktober 2018.  

I år forventes prisen at blive uddelt i december. Alt der er bygget og udført siden sidste prisuddeling i 2018, kan komme i betragtning. Vi efterspørger derfor nu indstillinger af bygninger, byrum, anlægsarbejder eller landskabsprojekter, der fortjener at blive hædret for den arkitektoniske kvalitet, der er udført.  

Kommunens Arkitekturpris har særligt fokus på, hvordan det enkelte projekt har bidraget til af forbedre eller forskønne det offentlige rum eller de fysiske rammer for det offentlige fællesskab.  

Send din indstilling på mail til: plan@svendborg.dk  Vi skal gerne have din indstilling(er) senest søndag 10.oktober    Skriv gerne  ”Indstilling til arkitekturpris 2021” i emnefeltet.    

 

Spørgsmål kan rettes til:

Kristian Kipp,

Arkitekt m.a.a. – mobil: 2374 0427