Gratis parkering på Ramsherred

Pressemeddelelse

 

En god nyhed til folk, der vil handle i butikkerne i midtbyen og er i bil. Det bliver gratis at parkere på de 12 P-pladser på Ramsherred

Det har et enigt Teknik- og Erhvervsudvalg netop besluttet. Det betyder, at de otte parkeringspladser på Ramsherred bliver ændret fra at være betalingsparkerings-pladser til tidsbegrænsede pladser, hvor der kan parkeres gratis i 30 minutter.

Af de fire pladser nærmest Skolegade bliver to af dem forbeholdt elbiler. De to sidste pladser skal enten være handicappladser eller korttidspladser.

-Jeg er glad for, at vi har kunnet samle os om den løsning. Jeg tror og håber på, at det kan give både borgerne og forretninger et løft i den rigtige retning, siger Flemming Madsen (A) formand for Teknik og Erhvervsudvalget.

Også næstformanden i udvalget Per Nykjær Jensen (V), er glad for løsningen.

- Det er ingen hemmelighed, at debatten om parkering på eller i nærheden af Torvet har været lang. Derfor er jeg tilfreds med den løsning, nu hvor et flertal har bestemt, at der ikke må parkeres på Torvet.

Beslutningen om at ændre parkeringspladserne på Ramsherred til korttids-parkering får også opbakning fra Shopping Svendborg. Martin Larsen, der er formand for Shopping Svendborg, kalder det en god løsning.

- Det betyder, at borgerne kan nå at handle på Torvet og i butikkerne i nærheden af Torvet, når de har mulighed for at parkere gratis i en halv time, siger han.

De nye parkeringsforhold træder i kraft hurtigst muligt, når politiet har godkendt dem.

Yderligere oplysninger:

Flemming Madsen, 21 63 09 49

Per Nykjær Jensen, 40 16 12 62

Martin Larsen, 20 44 88 78