Indretning med hems

Prøvehus på vej i Tankefuld

I sommer satte Svendborg Kommune prisen på fem byggegrunde ned til halv pris i Tankefuld. Det betyder, at der inden så længe vil blive taget det første spadestik til et nyt hus, som forventes at stå klar til næste sommer – men det vil være muligt at følge med i byggeriet helt fra starten af.

- For at kunne købe grunden til en mindste pris på min. 270.000 kroner skulle køberen være klar til at lade andre følge med i byggeprocessen. Byggeriet går i gang så hurtigt som muligt, hvis ellers vejrliget tillader det – og så vil vi snart kunne se et svensk inspireret træhus ude på Anna Christiane Vej, fortæller Lone Vesterholm Jensen, som er ansat som ejendomsmægler i Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborg Kommune.

- Der stilles få krav til byggeriet ude i Tankefuld – og det vil det kommende hus også være et godt eksempel på. Kravene er nemlig opfyldt med solceller på taget mod syd, luftvarmepumper og en masseovn. Og det er nogle elementer, som er meget almindelige, når der bygges i dag. Derudover vil der være et aktivt tag til at opsamle regnvandet på den nordlige side af taget, uddyber Lone Vesterholm Jensen og tilføjer, at huset bliver 140 kvm i grundplan med en 1. sal.

- Prisen på det færdige byggeri kommer til at ligge i samme prisniveau som andre nybyggerier. Det er nemlig ikke dyrere at bygge i Tankefuld end andre steder, selv om der går rygter om andet. Det er således muligt at få et drømmehus med byggegrund for 2,5 mio. kroner, og det hus, der skal opføres nu, lader til at blive noget billigere. Det skal nok tiltrække flere købere til grundene, slutter Lone Vesterholm Jensen

Med salget af byggegrunden er der nu tre grunde tilbage til halv pris. Grundene er sat ned i prisen for at sætte skub i salget af byggegrundene, og i øjeblikket forhandles der om salget af byggegrund nummer to til halv pris i Tankefuld. Køberne af prøvehusbyggegrundene kan frit vælge mellem de byggemodnede grunde på Anna Christiane Vej og Sophie Amalie Vej i Tankefuld.

Kontakt
Lone Vesterholm Jensen, ejendomsmægler
Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborg Kommune
Telefon 62 23 33 14