Logo Vaccination på uddannelsessteder

Drop in vaccination mod corona ved Skovparken i Skovbyhus

I samarbejde med OUH tilbyder Svendborg Kommune nu også vaccination uden tidsbestilling i Skovparken. De beboerne i området der endnu ikke har fået vaccinen, får derfor nu mulighed for at blive vaccineret tæt på hjemmet og uden at skulle tænke på tidsbestilling.

Generelt er der i Svendborg Kommune rigtig god tilslutning til vaccinen. Vi vil dog gerne have de sidste med, og opretter derfor dette kortvarige vaccinationssted.

Det kommer til at foregå i lokalerne ved fælleshuset Skovbyhus. Tilbuddet gælder for alle borgere, også selv om de ikke bor i området. Det drejer sig om følgende tidspunkter:

  • Den 15. og 16. september 2021, mellem kl. 12-18.
  • Den 7. oktober 2021, mellem kl. 12-18.

Den 15. og 16. september vil det være muligt at få enten 1. eller 2. vaccine stik, mens der den 7. oktober kun er mulighed for 2. stik. Alle datoer vaccineres der med Pfizer vaccinen.

Alle borgere der fylder 12 i år, eller som er ældre kan modtage vaccinen. Børn under 15 år, kan dog kun modtage 1. stik i ledsagelse med en forælder. Det er desuden vigtigt, at man medbringer det gule sygesikringskort, og at man spiser og drikker lidt på forhånd.

Adresse: Byparken 44, 5000 Svendborg.

Der er selvfølgelig forsat mulighed for at blive vaccineret på Ryttervej 63, Svendborg.