Vil du sætte dit præg på fremtidens ældreliv?

Så kom til ældrekonference den 1. marts 2018 i Midtbyhallen

Social- og Sundhedsudvalget ønsker at udarbejde en masterplan 2025 for det gode ældreliv i Svendborg Kommune, og vil gerne have inspiration og gode ideer til dette fra alle interesserede borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere. Formand for Social- og Sundhedsudvalget Hanne Klit siger:

”Svendborg Kommune har et godt og stærkt ældreområde, som vi gerne vil bygge videre på, så vi også står stærkt i fremtiden. Derfor vil vi gerne høre alle interesserede – borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere – om deres tanker og ideer om, hvad en masterplan 2025 skal indeholde – og ikke mindst hvordan tilbud i fremtiden kan matche borgernes behov og ønsker.”

Svendborg Kommune inviterer derfor til en spændende eftermiddag og aften, hvor Hanne Klit, formand for Social- og Sundhedsudvalget vil byde velkommen, og der vil være oplæg af:

• Lone Kühlmann, journalist og forfatter
  • Lars Larsen, forsker i udviklingspsykologi ved Aarhus Universitet
  • Annette Johannsen, forsker og specialergoterapeut i gerontologi

Der vil blive mulighed for at drøfte, hvordan fremtidens ældreliv skal være ved stande med forskellige emner. Undervejs vil der blive serveret kaffe og kage, og en let anretning.

Ældrekonferencen finder sted torsdag den 1. marts 2018 kl. 16.00 – kl. 20.00 I Midtbyhallen, Johs. Jørgensens Vej 10, 5700 Svendborg.

Af hensyn til forplejning skal tilmelding ske til masterplan@svendborg.dk senest fredag den 23. februar 2018.

Yderligere information:

• Social- og Sundhedsudvalgsformand Hanne Klit – telefon: 24 96 91 41