Trollehøj ta’r imod cyklende plejehjemsbeboere fra Odense

Trollehøj Plejecenter er sat i rette gear til en velsmurt og festlig modtagelse, når 29 odenseanske plejehjemsbeboere og 15 rickshawcykler ruller ind på Kvistvænget 4 i Svendborg. Det sker torsdag den 23. august, mellem klokken 16.00 og 16.30.

Sammen med personale og frivillige, har beboerne fra Odense da tilbagelagt adskillige kilometer landevej, siden starten om morgenen fra Sanderum Plejecenter.

Mere end 50 beboere, frivillige og medarbejdere fra Svendborg Kommunes plejecentre forventes ligeledes at hoppe i sadlen og nå at tage opstilling ved Trollehøj. Her vil de hylde gæsterne fra Odense, når de ankommer. Formanden for social- og sundhedsudvalget i Svendborg Kommune, Hanne Klit, vil stå for den officielle velkomst.

”Vi får en festlig eftermiddag og skaber netværk og relationer på tværs af kommunegrænserne”, fortæller Rikke Juel Lolk, sektionsleder på Trollehøj Plejecenter. Her vil hyggen køre på den store klinge i form af jazzband, kolde drinks og snacks.

Cykelgæsterne får sikkert også brug for støtte og medvind til at kunne holde den høje kadence.
Etapen fra Odense til Trollehøj er nemlig en af i alt fire cykeldage, hvor deltagerne bor på hotel i Svendborg, mens ruterne bølger rundt i det sydfynske inden hjemturen tilbage til Odense.

Turen er en del af projektet ”Cykling uden alder”, som foreningen af samme navn står bag.

En livsbekræftende begivenhed, hvor livsglæde, gode oplevelser og fællesskab er i front, og hvor fordomme og barrierer punkteres.

”Vi vil gerne være med til at støtte det fine projekt og bringe de gode historier frem”, lyder det fra Rikke Juel Lolk, der ser frem til at tage imod det imponerende felt.

For yderligere information, kontakt sektionsleder Rikke Jule Lolk:
Mail: rikke.juel.lolk@svendborg.dk