FYNSKE BANK bygger gerne i Tankefuld

Tankefuld er på ’roadshow’ i Svendborg og gæster nu FYNSKE BANK på Centrumpladsen med en udstilling, som viser en lang række flotte plancher med fotos fra området og flere forslag til nyt bæredygtigt byggeri.

- Vi oplever en stigende interesse for at bygge i området, og vi har nu solgt næsten halvdelen af byggegrundene. Med udstillingen i FYNSKE BANK håber vi at komme i endnu tættere kontakt med nogle flere potentielle nybyggere, siger ejendomskonsulent Lone Vesterholm Jensen fra Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborg Kommune.

Kunderådgiver Bente Westphal fra FYNSKE BANK i Svendborg ser det som oplagt, at banken går ind i et sådant samarbejde.

- Vi var med til åbent hus-arrangementer i Tankefuld i slutningen af august måned og fornemmer en klar interesse for at bygge i Tankefuld. Og da vi naturligvis også har en interesse i, at der bliver solgt endnu flere grunde i området, lægger vi gerne lokaler til en udstilling, så vores kunder kan se mulighederne for at bygge i Tankefuld, forklarer Bente Westphal.

Projektudvikler Jens Hermansen, arkitekt- og byggefirmaet EEN TIL EEN, er også med som udstiller og er glad for samarbejdet, da hans firma har specialiseret sig i bæredygtige og klimatilpassede lavenergihuse.

- Det er nogle enkelte krav til byggeriet i Tankefuld, fx at man skal have jordvarme eller masseovn. Men kravene behøver ikke slå bunden ud af pengekassen. Og så er det langt billigere at bo i et bæredygtigt byggeri, fordi man sparer på opvarmning og el – og det er oven i købet mere komfortabelt. Så vi glæder os til at give kommende nybyggere mulighed for at lege med klodser på en miniatureudgave af byggegrundene, så de kan se, hvordan deres drømmehus kan tage sig ud i virkeligheden, siger Jens Hermansen.

Workshoppen vil blive afholdt i Fynske Banks lokaler på Centrumpladsen 19 torsdag den 8. oktober i tidsrummet mellem kl. 15.00 og 17.30.

Udstillingen åbner den  8. oktober 2015 og kører frem til slutningen af oktober måned.

Kontakt
Lone Vesterholm Jensen, ejendomskonsulent
Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborg Kommune
Telefon 62 23 33 14 / 30 17 53 14

Bente Westphal, kunderådgiver
Fynske Bank
Telefon 62 17 65 37

Jens Hermansen, projektudvikler
Arkitekt- og byggefirmaet EEN TIL ÉN
Telefon 62 54 20 04 / 25 64 64 16