DGI Landsstævne 2021

DGI Landsstævne 2021

I 2021 er Svendborg vært for DGI Landsstævne. Landsstævnet er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver.     Det forventes at Landsstævnet i 2021 vil tiltrække 25.000-30.000 deltagere.

De mange deltagere skal mærke den særlige Svendborg-ånd, der er en del af Svendborg som Cittaslow-kommune. En ånd, der bærer præg af ønsket om det gode og bæredygtige liv. I Svendborg skal deltagerne opleve et landsstævne i høj puls, hvor idræt, kunst, kultur og sammenhold smelter sammen samtidig med, at der er rum til fordybelse og mødet mellem mennesker. Deltagerne skal mærke pulsen – møde magien.

At skabe rammerne for et landsstævne er en stor opgave. Derfor er det også en opgave, hvor vi sammen kan demonstrere, hvad vi kan opnå, når Svendborg løfter Svendborg. Det er ambitionen at skabe et sammenhold og en opbakning både før, under og efter Landsstævnet. Det skal vi gøre sammen. Borgere, politikere, erhvervsliv, idrætsforeninger, kulturinstitutioner og de mange tusind frivillige. Vi skal sammen skabe de rammer, som de mange deltagere møder, når de kommer til Svendborg til DGI Landsstævne 2021.

De skal mærke pulsen – møde magien.