Bladet Impulser

Vi ønsker, at Bladet IMPULSER skal give inspiration og information om, hvad der sker for pensionister i Svendborg Kommune.

Impulser indeholder blandt andet informationer om arrangementer, senioridrætstilbud og nyt fra Svendborg Kommunes Ældreråd.

Vi bestræber os på at skrive artikler om og for pensionister i Svendborg.

Vi skriver om både store og små emner – og hører gerne fra vores læsere. Det er kun gennem tilbagemeldinger og forslag til forbedringer, at vi kan blive bedre.

Impulser udsendes til +65 årige i Svendborg Kommune. Andre interesserede er meget velkommen til at hente bladet i Borgerservice, på bibliotekerne i Svendborg og hos Social og Sundhed, Svinget 14. Impulser kan også læses online på www.svendborg.dk/impulser

Redaktionen
Impulser udgives af Direktørområdet Social og Sundhed. Impulser drives primært af frivillige, der gør en kæmpe indsats for at få et spændende blad på gaden.