Logo: Demensven

Ældrerådet er blevet demensvenner

Ældrerådet i Svendborg Kommune er netop blevet uddannet demensvenner. Ældrerådet havde inviteret to demensven-instruktører til at fortælle om, hvordan man gør en positiv forskel i mødet med mennesker med demens og deres pårørende.

 

”Ældrerådet vil gerne gå forrest og være med til at synliggøre, at alle har et ansvar for at gøre Svendborg Kommune til et sted, hvor mennesker med demens og deres familier mødes med forståelse, respekt og værdighed”  fortæller formand for Svendborg Ældreråd Bent Rasmussen.

 

Alzheimerforeningen, der står bag demensven.dk har netop rundet 100.000 demensvenner i Danmark. ”Det er flot med den store opbakning og vi vil gerne opfordre til, at endnu flere bliver demensvenner”  siger Bent Rasmussen.

 

Hvis du også vil være demensven kan du blive det på demensven.dk. Det er gratis og man modtager information om demens med posten.

 

Hvis din forening ønsker at få besøg af Svendborg Kommunes demensven-instruktører kan det arrangeres ved at kontakte Demenscenter Sydfyn på telefon 2965 7023.