Svendby - logo

SVENDBY Puljen

Fællesskab og indflydelse – helt lokalt

Formålet med SVENDBY Puljen er at give borgere i Svendborg by mulighed for at engagere sig og få indflydelse på udviklingen af deres lokalområde.

Der kan søges penge til projekter, der skaber liv og fællesskab i byen og mellem mennesker i lokalområderne. Det kan være events, mindre, midlertidige byggeprojekter og andre former for aktiviteter, som skaber liv året rundt.

Projekterne skal være inspirerende og bygge på samarbejde med lokale grupper, foreninger, institutioner og aktører. Igennem de sidste tre år har borgere i de øvrige lokalområder i Svendborg Kommune skabt aktiviteter, projekter og mødesteder, som har styrket fællesskabet.

Det får områderne i Svendborg by nu også mulighed for. Projekter, som er blevet støttet, er f.eks. skilte der formidler den lokale historie, gymnastik for hele familien, en pizzaovn, byt-en-bog-skabe en bogklub for børn og unge.

SVENDBY puljen er målrettet borgere som er bosat i Svendborg Vest, Svendborg Øst, Svendborg Nord og Svendborg Bymidte. Se kortet her: