Fotoudstilling på turné

40 af de flotte fotos fra Svendborg Kommunes fotokonkurrence på Facebook kommer nu på turne.
En række virksomheder og institutioner i Svendborg Kommune vil det næste halve år få besøg af udstillingen. Der kører to parallelle udstillinger samtidig med tyve fotos i hver udstilling.


- Vi har haft så stor efterspørgsel og interesse fra virksomheder og institutioner, der gerne vil vise billederne, at vi besluttede at lave to udstillinger. På den måde kan vi også vise flere de flotte fotos fra konkurrencen – ”Skyd den bedste udsigt”, fortæller kommunikationschef Kim Barren, Svendborg kommune.


Det har været svært at vælge mellem de 225 fotos de blev sendt ind til konkurrencen i foråret, men de 40 der er valgt viser forskellige udsigter fra Svendborg Kommune.


- Vi har forsøgt både at vise billeder fra Svendborg, men også fra resten af kommunen. Ligesom udstillingen kommer rundt i hele kommunen, siger Kim Barren.


De to første steder billederne vises er i SG.-Huset og på Fremtidsfabrikken. De skal hænge de enkelte udstillingssteder i tre uger, inden de kommer videre.  Foreløbig er fotoudstillingen planlagt til 1. april 2016.


Yderligere oplysninger: Kim Barren, 3017 5108