Søg efter medarbejder -

Kontakter du jobcentret direkte, så kan vi hjælpe dig med at finde den arbejdskraft, du har brug for. Vi kan udsøge jobsøgere fra alle brancher. Vi tager en samtale med de ledige, som passer bedst til din jobbeskrivelse, og sender de bedst egnede til dig. Men du vælger, om du vil ansætte vedkommende og det endelige valg er altid op til dig.

Jobcentret hjælper med at finde de mest motiverede og kvalificerede til dit job. Det eneste, der forventes af dig, er, at du melder tilbage til jobcentret om, hvordan det er gået med samtalen med den ledige. Du kan også se:

Du kan også annoncere på vores hjemmeside. Det er helt uden omkostninger for dig. Vi hjælper gerne med annoncen, men du har også mulighed for at gøre det selv. Se mere på:

 

Tænk udenlandsk

Hvis det er svært at finde den rigtige medarbejder i Danmark, så kan du måske finde arbejdskraften i udlandet. Work in Denmark kan hjælpe med at rekruttere arbejdskraft fra hele EU og fra Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz via den europæiske jobformidling EURES. Se mere på: