Nyhedsbrev – September 2020

Kære alle!

Sommeren går på hæld og det er tid til at glæde sig over efterårets varme, intense og glødende farver.

I Demenscenter Sydfyn ser vi frem til et efterår med hyggelige oplevelser sammen med jer!

Korsang er kommet godt i gang. Fra mandag d. 7. Sep. vil der fra kl. 15.30 være fælles samvær med kaffe og brød. Pris 20,00kr.

Smør selv - efter kor er aflyst pga. corona.

Som noget nyt starter kvindegruppen op torsdag d. 3. sep, der er stadig et par ledige pladser på dette hold. Kom og præv at være med.

Allerede fredag d. 11. sep. kommer Mads Toghj og giver en lille koncert. pga. corona restriktioner er der nu tilmeldinger på alle arrangementer med først itl mølle princippet da vi vælger at være lidt færre i lokalet så vi kan holde afstand. Det skal dog ikke afholde os fra at mødes.

Sidste år var vi på restaurant Ærø til fælles hyggemiddag hvilket var en stor succes. Vi gentager denne succes 24. Sep. Husk at melde til i god tid.

Netop som Danmark blev lukket ned ventede vi besøg af Bo Hansen, som er borgmester i Svendborg. Han vi i stedet komme 1. Okt. til et lille foredrag..

Husk der er åben rådgiving ved demenskonsulent til samtaler hver tirsdag 10.00-12.00. Så kig gerne forbi. 

Vi har fået bevilliget en lille ni personers bus og vi kan næsten ikke vente til den står på p pladsen ved Sundhedshuset. Det har været dejligt at låne andre steder fra men det letter og glæder os meget at vi får mere frihed til nye opdagelser, udflugter og studieture.

 

Bedste hilsner fra Annette og Lone

Demenscenter Sydfyn

 

Bedste hilsner fra Annette og Lone