Nyhedsbrev – september 2019

Nyhedsbrev – september 2019

Kom med ud og oplev naturen
September står i ture og udflugternes tegn, og der vil bl.a. være gode muligheder for naturoplevelser, let motion og frisk luft. Henover efteråret besøger vi Naturskolen, hvor to dygtige naturvejledere giver os ny viden om natur og udeliv. Derudover har vi startet en ny vandregruppe, der om fredagen går ture på omkring 4-5 km på den sydfynske Øhavssti. Der er ledige pladser til begge dele. 

Kunst på Johannes Larsen Museet
Er du mere til fordybelse i kunstens verden, så er der stadig mulighed for at tilmelde sig udflugten til Johannes Larsen Museet i Kerteminde fredag d. 6. september. Først vises vi rundt på museet, og bagefter spiser vi sammen på en restaurant lige i nærheden.

Har du lyst til selv at prøve kræfter med kreativ udfoldelse, så har vi i øjeblikket ledige pladser på vores kunsthold onsdage kl. 10.00 – 12.00. Kunstholdet besøger gerne lokale kunstnere og tager på kunstudstillinger, ligesom den lokale kunstner Tilde Carlsen indimellem kommer forbi og underviser. Alle kan være med.

Gratis koncert med Fyraftenskoret og Jesper Buhl
I forbindelse med Alzheimerforeningens årlige Huskedag har Svendborg Kommune og AOF været heldige at få fat i Jesper Buhl og Fyraftenskoret. De giver gratis koncert hos AOF onsdag d. 18. september kl. 18.30. Tilmelding i god tid, inden der bliver udsolgt.

Nyt Huskeværksted
Vi starter nyt Huskeværksted op i september, hvor der er mulighed for at træne sin hjerne, således at hukommelsen og funktioner som sprog og tale vedligeholdes i længere tid. Det er tirsdage kl. 13.00 – 14.30, og vi har stadig et par ledige pladser.

Fredagscafé hos os og Ældresagens Café ForglemMigEj
Der er også god musik i vente til vores fredagscafé fredag d. 27. september, hvor PUST (Personer Uden Særlige Talenter) kommer og spiller. Kom med og nyd det hyggelige samvær. Ældresagens ’Café ForglemMigEj’ inviterer også til hyggeligt samvær, når de lørdag d. 21. september besøger ’Tidens Samling’ i Odense. Har du lyst til en rejse tilbage i tiden, så er her alletiders mulighed!

Vi glæder os til at se jer!

Bedste hilsner,
Karoline, Lone, Karin, Annette og Inge