Nyhedsbrev – November 2020

Kære alle!

Vi håber i har det godt!

Efteråret går ikke helt som vi ønsker det bl.a med aflyste arrangementer men vi sørger for at vi kan overholde retningslinjerne og fortsætter som vanligt i grupperne.

Vi vi fremover bestræbe os på at særge for mindre arrangementer med færre pladser hvor vi kan holde afstand.

 

23. Okt. lykkedes det os at holde en fanstastisk fredagscafe, godt med sving i og der blev gynget og rokket på stlene fremfor på dansegulvet.

I kunstgruppen har vi haft besøg af kunstner Kim Hedeman der har afholdt et oplæg omrkinge sine billeder og fine alsidige udtryksmåder i kunsten.

 

Egenbetaling i enkelte grupper.

For at gøre det nemmere er det fra november muligt at få trukket deltagerbetaling til de enekelte grupper over pensionen så vi undgår at kuske på kontanter , dog undtagen ved arrangementer.

Som noget nyt!

Gårgruppe for pårørende over 6 onsdge fra d. 4.11.2020.

DEr tages udgangspunkt og mdøested forskellige destinationer med ca. 4 km gang. Her vil der være mulihged for at tale om det der optager os, eller bare nyde naturen og finde ro i krop og sind. Tilmelding alle gange eller enkelte gange . Se opslag.

 

Kommende arrangement i november

Kom til minifredagscafe i fredag d, 20. november hvor Carl vil underholder med guitar og sang. Først til mølle med tilmelding da vi prioriterer 10 i lokalet.

Husk altid mundbind ind i Sundhedshuset.

 

Bedste hilsner fra Annette og Lone.