Nyhedsbrev – Maj 2021

Kære alle!

Vi glæder os over at de små grupper er i fuld gang igen. vi kan se at fællesskabet har været savnet meget. Den lille kunstgruppe er i fuld gang med underviser og og kunstner Tilde Carlsen. det er spændende at følge og smukke billeder dukker op af arbejdet og vi ser hvor gode deltagerne er til at fordybe sig og arbejde med hvert deres udtryk, øvet som uøvet. Det er skønne ting der sker.

Onsdag d. 5. maj inviteres til naturskolen og der er god opbakning til arrangementet og da det foregår udendørs, er der stadig ledige pladser. Hos kvindegruppen er to pladser ledige. Prøv at være med.

Onsdag d. 12.maj lanceres det nye danske nationale demenssymbol. Se gerne vedhæftet. Det er en særlig dag og vi glæder os meget. Rundt omkring i kommunen vil i møde os og se det nye symbol. Vær med til at invie LIVSBÆNKEN på torvet kl. 16 hvor den afsløres under tæppet. I er hjertens velkommen.

Jubii, så ankom vores  nye fine HVIDE BUS med plads til ialt 9 personer, når cov19 ellers tillader det. Den har vi håbet på siden vi startede centeret - vi vi er bare glade. Vi har været heldige at låne busser i kommunen men nu bliver det nemmere for os.

Den blev fejret med lidt lette bobler sammen med projekt FRIMRUM som vi har bussen sammen med. Vi håber den giver mange oplevelsesrige ture fremover.

Efter en kold start på april har BØGEN i år ladet vente på sig. På en vinterlig søndag med sne og slud sprang bøgen endelig ud. Den første bøg der blev registreret førs udspruget i år var en bøg ved Mesinge på Nordfyn. Dermed blev det 11. april at bøgen officielt sprang ud. bøgen regnes for et af Danmarks nationaltræer i tæt konkurrence med egen. Bøgen kan blive helt op til 350 år men her i landet bliver de fleste fældet når de er 90-120 år.

OBS: fra mandag d. 10.maj til og med torsdag d. 13.maj holder vi lukket.

Vi skal på kursus og tilegne os lidt ny viden. Kriti himmelfartsferien melder sig også denne uge og senere 2. pinsedag mandag d. 24. maj. Der er mange helligdage denne tid.

Sæt endelig kryds ved 12. maj. Vi glæder os til at se jer og er spændte på hvad i synes om det nye nationale demenssymbol.

Bedste forårs hilsner fra Annette og Lone, Demenscenter Sydfyn.

Bedste hilsner fra Demenscenter Sydfyn, Annette og Lone.