Nyhedsbrev – Januar 2021

Kære alle!

Vi håber i har haft en dejlig jul og sprunget rart og roligt ind i det nye år.

 

Samfundsind er jo den nye tids brugte ord.

Faktisk blev det kåret til årets ord 2020 fra Dansk sprognævn.

De definerer ordet som "det at sætte hensynet til  samfundet højere end egne interesser, ordet er  ubetinget positivt, og vi vil alle gerne udvise det."

 

Så jo bedre vi passer på hinanden og os selv, jo hurtigere går der ti vi ses igen. Derfor må vi desværre meddele at vi holder lukket indtil videre og i får besked så snart vi ved næmere. Vi tænker at januar bliver en stille månede for alle. Det er rigtig ægerligt men det er så vigtigt at vi alle kommer godt igennem denne tid, og gør vores bedste for at undgå smitte og sygdom.

 I december afholdte vi to små koncerter, hvilket var meget anderledes men  hyggelige timer på trods af de få vi måtte være.

 

Det er  os en glæde at fortælle at perioden for kørselsordningen er blevet forlænget til 1. Okt. Hvis du ønsker at høre mere om kørselsordningen så kontakt os gerne. Den er her, brug den endelig hvis du har behov.

 

Annette og Lone tilbyder udendørs besøg med gå ture fra hvor du bor, til en lille snak og lidt bevægelse i dit nærområde. Vi sidder ved vores telefoner hver mandag til  torsdag kl. 8.00-9.00  hvor du er hjertens velkommen til en snak om det der er vigtigt for dig.

Kontakt os:

Annette Rønnow tlf. 24639786 og Lone Milling tlf. 29657133.

 

Vi glæder os til at ses igen. Pas godt på hiananden. Husk der er lys forude når bare vi er positive.

 

Bedste hilsner fra Demenscenter Sydfyn, Annette og Lone.