Nyhedsbrev – Februar 2020

Kære alle!

Vi er kommet godt fra start i Demenscenter Sydfyn med alle grupperne i fuld gang og glæder os over de mange gode mennesker ind ad døren hver uge. Vi er i fuld gang med at planlægge nye spændende arrangementer  og temaeftemiddage frem til sommer. Så glæd jer!

 

Evaluering af Demensenter Sydfyn og workshop

D. 29. Januar havde vi besøg af Line Friis Pedersen der er lektor ved UCL Erhvervsakademi og Professionsskole. Line har udarbejdet en kvalitativ evaluering af Demenscenter Sydfyn. Hun præsenterede de væstentligste fund efter de mange interviews og observationer og vi kan kun være glade for rapporten der er udarbejdet med de gode resultater. Endvidere var der workshop med god debat omkring bordene. Tak til alle der har bidraget og givet jeres stemme ind og ønsker for fremtiden for Demenscenter Sydfyn. I er altid velkommen til at komme forbi og læse rapporten eller få den tilsendt.

Uge 7

Vi holder normalt åben for grupper i vinterferien. Dog undtaget MANDAGSKORTET og SMØR-SELV hvor der lukkes mandag d. 10. Februar.

Huskeværkstedet og Alt for damerne

Der er enkelte pladser på HUSKEVÆRKSTEDET og i DAMEGRUPPEN. Ring og hør nærmere. Som tidligere opstarter vi igen HUSKEVÆRKSTED på Ærø i samarbejde med frivillig og demenskonsulenten på Ærø.

Temaeftermiddag

Februars temaeftermiddag byder på en fortælling af Bjarne Bekker der er journalist og forfatter. Han har valgt temaet " Blandt festlige folk i den gamle købstad". I er hjertens velkommen, det er gratis og der kræves ingen tilmelding. Vi mødes i Demenscenter Sydfyn torsdag d. 20. Februar  kl. 13.00-15.00.

Fredagscafe

Som hidtil afholdes fredagscafe en gang om måneden. Vi mødes et par timer til en hyggelig stund. Fredag d. 28. Februar kommer Karl Pedersen og underholder med gamle slager man kan synge med på. Der er kaffe på kanden. Pris: 25,00 kr.

 

Vi glæder os til at se jer!

Bedste hilsner fra Annette og Lone