Nyhedsbrev – august 2019

Nyhedsbrev – august 2019

Velkommen tilbage fra sommerferie
Vi håber, I har haft en rigtig dejlig ferie. I Demenscenteret er vi tilbage med ny energi og glæder os meget til at komme i gang med masser af spændende og hyggelige aktiviteter og arrangementer.
Mandag d. 12. august starter vi gruppeaktiviteterne op igen, og første sociale arrangement er allerede fredag d. 16. august, hvor vi inviterer til fredagscafé med musik ved Allan og Ole Gert. Der bliver rig mulighed for at få en dans i hyggeligt samvær med hinanden. Vi glæder os til at se jer!
Også søndag d. 18. august kl. 12.00-16.00 vil der være musik og underholdning, når Ældresagens søndagscafé Café ForglemMigEj inviterer til sommerspisning i aktivitets-huset ’Skallen’ i Møllergade 99. Alle er meget velkomne.

Besøg på Naturskolen
Er du glad for natur og udeliv, så har vi efter sommeren et nyt tilbud, som er lige noget for dig. Fire onsdage i august og september inviterer vi nemlig på besøg på Naturskolen i Skårup, hvor Lars og Lasse, der er naturvejledere, på forskellig vis vil aktivere vores sanser og give os ny og spændende viden om naturen.

Kørselsordning for borgere med demens
Borgere med en demenssygdom i Svendborg Kommune kan nu ansøge om hjælp til transport med Flextrafik. Ordningen kan bruges til fritidsformål, f.eks. besøg hos venner og familie, indkøb, kulturelle aktiviteter og selvfølgelig også aktiviteter hos os i Demenscenter Sydfyn. I kan høre mere om kriterierne for at benytte ordningen samt alt det praktiske hos os i Demenscenter Sydfyn.

Lukkedage
Demenscenter Sydfyn holder lukket onsdag og torsdag d. 29.-30. august, da vi skal på kursus. Kurset skal give os nye redskaber til at afholde samtalegrupper for pårørende.

Vi glæder os til at se jer!

Bedste hilsner,
Karoline, Lone, Karin, Annette og Inge