Nyhedsbrev – April 2020

Kære alle!

Vi håber i alle har det godt og er ved godt mod i denne særlige coronatid.

Vi er kede af alle de gode arrangementer er aflyste men vi kommer stærkt tilbage når tingene har lagt sig og vi får normale tilstande. Der er meget stille her i Sundhedshuset og vi savner at se jer.

Som i alle nok er bekendt med - holder vi desværre lukket til og med 13. april. Vi følger Svendborg kommune og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og i vil høre nærmere hvis der kommer nye ændringer.

 

Spørgeskemaundersøgelse

Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark har fået en spændende opgave fra Sundheds og Ældreministeriet. De er i gang med at udvikle en indsats under overskriften "bedre hjælp til mennesker med demens i det offentlige rum" og hvordan vi gør bedst, vil vi helst have rigtig meget hjælp til , så det bliver en indsats der kan bruges. Der er blandet andet lavet interviews, erfaringsveksling og observationsstudier samt et spørgeskema ( se link nedenfor) som der sendes til personer der ikke selv er berørt med demens, pårørende, mennesker der selv lever med demens, og dem der gennem arbejde eller frivillige arbejde er i berøring med mennesker med demens. 

Vi håber meget, at i også har lyst til at give jeres meningg med? Deadline er allerede 31. marts men vi håber i vil se på det og udfylde digitalt. Man bliver guidet gennem spørgeskemaundersøgelsen.

Klik her og deltag i undesøgelsen.

I må også meget gerne dele linket med andre, pårørende eller mennesker der lever med demens.

Aktiviteter i Demenscenter Sydfyn

På grund af den særlige tid med lukning sender vi ikke aktivitetskaldener ud denne gang, men i vil høre nærmere  fra os om kommende aktiviteter.

 

Pas godt på hinanden. Vi glæder os til at de jer igen.

 

Bedste hilsner fra Annette og Lone