Om boligerne

Husleje: 5.800 kr.

m2: 72 (inklusiv evt. fællesarealer)

Indskud: 16.700 kr.

For aktuelle priser, kontakt Svendborg Andels-Boligforening (SAB)

Hver bolig indeholder en stue med soveafdeling, et lille the-køkken og stort badeværelset.
Alle boliger har havedør ud til en lille terrasse.

Lejligheden indeholder 3 store flytbare skabe og en plejeseng. Derudover er lejligheden umøbleret. Ophængning af gardiner, lamper, malerier m.m. er ligeledes et “familiært” anliggende.

Hvert hus har egen fælles opholdsstue med åbent køkken, samt et fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Indretningen af boligen skal svare til beboerens mobilitet og behov for hjælp. Der skal være plads til, at personalet kan hjælpe med forflytninger og personlig hygiejne, hvis der er brug for det.
Vi anbefaler ikke løse tæpper, da de kan give anledning til fald. Hvis der bruges kørestol og /eller stålift, er det ikke hensigtsmæssigt med tæpper på “gang-arealerne”.

Fællesstuen har flere forskellige funktioner. Den fungerer som spise/dagligstue, fjernsyn/video stue og benyttes til fælles aktiviteter såsom gymnastik, bankospil m.m.

Lejlighederne udlejes af ”Svendborg Andels-boligforening – SAB”. Der kan søges boligstøtte, varmehjælp samt indskudslån via Svendborg Kommune. Det betyder, at det er ens private lejede bolig med de rettigheder og forpligtigelser, der følger heraf. Når indskud og 1. måneds husleje er betalt, og lejekontrakten er under-skrevet, kan der hentes 3 nøgler på SAB´s kontor i åbningstiden.
Nøglerne bruges både til hoveddøren og til plejeboligen. Hoveddøren er låst i aften- og nattetimerne. Boligen skal synes af SAB´s inspektør ved indflytning samt ved opsigelse.