Skal Svendborg Kommune klippe vejrabatten ud for dine frøgræsmarker?

Svendborg Kommune slår græs langs de offentlige veje fra slutningen af april til 1. juni afhængig af vejret.

Hvis du ønsker at få slået hele vejrabatten ud for dine frøgræsmarker, skal du udfylde skemaet senest den 1. april 2020 - så bliver det slået inden den 1. juni.

​Felter markeret med (*) skal udfyldes!

Det er en stor hjælp for os, hvis du vedhæfter et kort over det område, du ønsker slået. Fx kan du tage et billede af kortet (med din smartphone), hvor du har sat nogle streger eller lignende.

Dine kontaktinformationer
Frøgræsmark 1
Frøgræsmark 2
Frøgræsmark 3

Svendborg Kommune arkiverer de indsendte oplysninger efter gældende arkiveringsregler og kan videregive dem til andre offentlige myndigheder, private virksomheder m.fl., der har lovmæssigt krav på oplysningerne eller samarbejder med Svendborg Kommune.

Du kan læse mere om Databeskyttelses-forordningen og -loven på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk og på Svendborg Kommunes hjemmeside www.svendborg.dk.