Meld huller i vejen
Meld huller i vejen

Fejl på veje og stier

Vi vil meget gerne have dit praj!

Ser du et hul i vejen, hul på cykelstier, ødelagte skilte eller lignende på offentlige veje og stier i Svendborg Kommune, vil vi sætte stor pris på at få et tip fra dig.

Brug formularen nedenfor og vær opmærksom på, at vi kun kontakter dig, hvis vi har spørgsmål til din henvendelse. Men sæt meget gerne dine kontaktinformationer på uanset hvad, da vi kan have spørgsmål til din henvendelse.

Vær opmærksom på, at vi kun retter fejl på Svendborg Kommunes egne veje og stier. Fejl på Sundbrovej og rute 44 (mellem Svendborg og Faaborg) skal sendes til Vejdirektoratet. Ved fejl på private fællesveje skal du tage kontakt til vejejeren.
Bemærk, din henvendelse vil blive behandlet indenfor normal åbningstid.

Felter med (*) SKAL udfyldes.

 

Svendborg Kommune arkiverer de indsendte oplysninger efter gældende arkiveringsregler og kan videregive dem til andre offentlige myndigheder, private virksomheder m.fl., der har lovmæssigt krav på oplysningerne eller samarbejder med Svendborg Kommune.

Du kan læse mere om Databeskyttelses-forordningen og -loven på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk og på Svendborg Kommunes hjemmeside www.svendborg.dk.