Svendborg Torv

Svendborg Torv

Svendborg Torv ligger Centralt i Svendborg og er byens hovedplads.

Torvet er et rekreativt byrum, og danner i sammenhæng med Lilletorv udgangspunkt for mange af byens kulturelle og folkelige arrangementer. Torvet er et historisk forsamlingssted og danner bindeled mellem Krøyers Have og byens gågader.

Foreninger, borgere og virksomheder kan benytte torvet til at afholde arrangementer, udstillinger o.l. For at få adgang til at benytte Torvet, skal du have en tilladelse. Du søger tilladelsen via linket ”søg tilladelse til arrangement” til højre på denne side. Afhængigt at arrangementets art, kan der være behov for øvrige tilladelser fra politi, mm. Dette fremgår af tilladelsen. 

Du kan se planlagte aktiviteter på Torvet i aktivitetskalender nederst på denne side.

Tekniske specifikationer

Antal kvm  2.300 m2
Antal personer  6.000 personer
El  230, 16 og 32 ampere
Vand  Der er mulighed for vand fra off. toilet
Parkering  Der er Parkering inden for 5 minutters gang fra Torvet (På Ramsherred og i Rådhusgården)
Fast udstyr  Affaldskurve og offentligt toilet
Egnet til

 Torvet er egnet til kulturelle og folkelige arrangementer, markeder, koncerter, udstillinger, mm. Det er også muligt at afholde større arrangementer på Torvet. Hvis arrangementet kræver, at springvand og dysser på Torvet slukkes, er det muligt mod betaling.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning

Spørgsmål i forbindelse med ansøgning om tilladelse rettes til Team Vej på 62 23 33 33 / vej@svendborg.dk

Spørgsmål vedrørende tilskud til kulturelle arrangementer rettes til Kultur og Fritid på 62 23 30 40 / kulturogfritid@svendborg.dk

Find hjælp til det praktiske i forbindelse med  afholdelse af arrangementer i den store arrangørguide: https://www.visitsvendborg.dk/svendborg/arrangoerguide

 

Aktivitetskalender