Betalt parkering

Betalingsautomater

På en del af kommunens p-pladser i Svendborg bymidte opkræves der betaling for parkering. Rundt på de enkelte p-pladser er der opsat betalingsautomater. Ved automaterne er der mulighed for at betale med mobilpay, app eller betalingskort, og timeprisen er angivet på automaten.

Betaler du med mobilpay, skal du betale forud og for den tid, du regner med at parkere. Betaler du med kort eller app, betaler du bagud for den tid, du rent faktisk har parkeret.

På nogle af parkeringspladserne med betaling er de første to timers parkering gratis. Du skal dog stadig tjekke din bil ind ved én af automaterne. Systemet fratrækker selv de første to timers parkering ved betaling. Er du ved parkeringens start sikker på, at du ikke skal parkere mere end de to gratis timer, er det muligt at tjekke din bil ind uden at anvende betalingskort eller mobilpay.

Hvis du glemte at tjekke ud fra parkeringspladsen, kan du ringe på 30174517 eller sende en SMS med din bils registreringsnummer. Så hjælper vi med at stoppe din parkering, hvis du kontakter os, inden der er gået to døgn.