Præstens Skov
Præstens Skov

Andre strande

Ikke kun Blå Flag-strandene er et besøg værd!

Langemarken i Vester Skerninge - Søren Bild

Langemarken Strand ligger ved Ulbølle og Vester Skerninge. Der er gode parkeringsmuligheder og en fin badebro.


Lehnskov Strand

Lehnskov Strand er en åben langstrakt kyststrækning på over 1 km. Lehnskov strand ligger vest for Rantzausminde.


Øreodden

Øreodden er en lille strand, centralt i Svendborg by, tæt ved Skt. Jørgens Park og med flot udsigt til Svendborgsund broen. Der er en god badebro med kajakbro og en lille omklædningsbygning.


Færgegården Strand

Den lille strand ligger meget centralt i Svendborg lige ved Lystbådehavnen. Ved stranden er et lille grønt område. Gode parkeringsmuligheder.

 

Skårupøre Strand

Den lille strand ligger på Skårupøre Strandvej. Der findes et lille toilet ved stranden.


Elsehoved Strand

Elsehoved Strand ligger øst for Vejstrup og Oure. Stranden ligger meget ugeneret og op til et mindre skovområde. Der er gode parkeringsmuligheder lige ved skoven, hvorfra der er adgang til stranden gennem skoven.


Holmskov Strand

Holmskov Strand ligger ved Stokkebækhuse, Hesselager. Stranden ligger op til et mindre grønt område med gode muligheder for ophold, leg og boldspil. Der er gode parkeringsmuligheder på p-pladsen ved Stokkebækvej. Her findes også et toilet. Der er en badebro på stranden.


Klintholm Strand

Klintholm Strand ligger ved Bøsøre nordøst for Hesselager. Stranden er en del af et større grønt område med græs og spredt beplantning. Der er gode muligheder for ophold, leg og boldspil. Der er fine parkeringsmuligheder og et toilet.

 

Mere information

Nederst her på siden finder du en mere uddybende beskrivelse af de enkelte badestrande, i dokumentet "Badevandsprofiler" samt en klassifikation af badevandet ved de enkelte strande for de sidste tre år i dokumentet "Klassifikation af badestrande".