Trafikinformation

Her kan du finde opdateret information om trafikforhold, afspærring og meget andet i forbindelse med DGI Landsstævne i Svendborg den 30. juni - 3. juli 2022. Nederst kan man finde PDF-filer med kort over de afspærrede områder og shuttlebus-ruter. Siden her opdateres løbende.

Danmarks største idrætsfestival bliver fire dage med idræt om dagen og koncerter, shows og meget mere om aftenen. Op mod 50.000 feststemte deltagere og gæster forventes at komme til Svendborg og tage del i L2022.

 

Sikkerhed for alle
Det kræver alt sammen sin plads – og den vil vi gerne give. Derfor kommer vi for en kort periode til at omlægge trafikken af hensyn til sikkerheden. Det betyder adgangen til dele af centrum, havnen og landsstævnecentrum ved Ryttervej bliver spærret på de tidspunkter, hvor der er størst aktivitet.

Bliver det bøvlet? Ja, for nogen – det kan ikke undgås, når man omlægger trafikken. Til gengæld bliver det langt mere trygt for de tusindvis af mennesker, som kommer til at fylde byen med liv. 

Gode råd
Har du planer om større arrangementer, behov for varelevering, brug for sundhedsfaglige besøg m.m., så kan det give praktiske udfordringer i forhold til trafik og parkering. Du bør derfor overveje, om det med fordel kan flyttes.

Der etableres en alternativ parkeringsplads og drop-zoner for varelevering ligeledes. Det kan du læse mere om i menuen her til venstre.

Læs mere
I menuen til venstre kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål, se kort og detaljer om de berørte veje, læse mere om midlertidige parkeringsforhold og blive skarp på alternativ og gratis bustrafik, der stilles til din rådighed som borger eller besøgende i Svendborg, mens DGI Landsstævne står på.

Vil du læse mere om Landsstævnet, kan du besøge siden www.l2022.dk, hvor du også kan finde det officielle program. 

Vil du vide mere om Landsstævnet? Følg med på Facebook på siden L2022 Svendborg Kommune.