Kanoer på Sundet
Kanoer på Sundet DGI Fotoarkiv

Det bæredygtige Landsstævne

DGI Landsstævne i 2022 bliver det mest bæredygtige landsstævne til dato.

Respekt for menneskelige, miljømæssige og samfundsmæssige ressourcer bliver tænkt ind i ethvert aspekt af Landsstævnet - både i planlægningen, når Landsstævnet finder sted, og når vi med mere viden og erfaring siger farvel til hinanden efter fire fantastiske dage i Svendborg.

Som deltager og gæst til L2022 vil du blive præsenteret for en indretning og afvikling af Landsstævnet, som afspejler bæredygtige overvejelser, tilvalg og fravalg.

Du er en aktiv del af et bæredygtigt DGI Landsstævne, når du i de opstillede beholdere sorterer dit affald.

Du møder det bæredygtige alternativ, når du på hvert et gadehjørne har mulighed for at fylde din drikkedunk op med frisk vand.

Du oplever det bæredygtige alternativ i forhold til bespisningen, hvor bestillingen af varer er indrettet, så der er mindst muligt madspild.

Listen over bæredygtige tiltag bliver naturligvis meget længere, og de konkrete tiltag vil sammen med vores adfærd være med til at sætte nye standarder for, hvordan events i DGI og Svendborg Kommune fremover kan afvikles med respekt for ressourcer.

De mange indsatser bliver samlet i et bæredygtighedsprogram, der senere hen kan downloades til inspiration og glæde for alle.

Bæredygtighedsprogrammet udvikles i et samarbejde mellem DGI, Svendborg Kommune og Worldperfect.