Få en gratis snak med energivejleder Ole Ebbesen

Skal du bygge om? Trækker det i dit hus? Eller synes du varmeregningen er for stor? Ring til Ole på telefon: 29 605 451 og få en uforpligtende snak og bestil evt. et energitjek.

Information om energitjek

I samarbejde med Foreningen Bæredygtigt Fællesskab og GO2Green tilbydes alle husejere samt medarbejdere i Svendborg Kommune et energitjek af deres bolig. Energitjekket koster 750 kr, hvoraf de 200 kr er medlemskab af foreningen Bæredygtigt Fællesskab og de 550 kr. er fradragsberettigede (håndværkerfradrag). For ikke-medlemmer af Bæredygtigt Fællesskab koster energitjekket 2000-3000 kr.

Erfaringerne viser, at over 50 % af alle husejere kan spare penge på at energioptimere deres hus. Erfaringerne viser også, at komforten i huset forøges, samt at der kan opnås en højere salgspris.

Seks gode grunde til, at du skal benytte dig af tilbuddet:

• Energivejlederen Ole er uvildig. Han har ingen økonomiske interesser i løsninger eller bestemte håndværkere.
  • Han har en bred viden og forholder sig derfor til hele dit hus.
  • Han er god til at lytte og stille spørgsmål så ens ”drømme” og evt. fremtidsplaner tænkes ind.
  • Du får hjælp til indhentning og gennemgang af tilbud.
  • Du får hjælp til at søge tilskud hos et energiselskab.
  • Skal du have et lån, laver han en beregning over tilbagebebetalingstiden - lige til at tage med i banken.

• Se en film om energitjek i Svendborg Kommune

BedreBolig

Ole er desuden BedreBolig-rådgiver.

"Grønneenergitilbud"

Har du brug for hjælp til at indhente tilbud fra håndværkere, så kan du benytte "Grønne energitilbud", som Go2Green har oprettet i samarbejde med sine partnere.  "Grønne energitilbud" giver dig op til 3 uforpligtende tilbud fra lokale håndværkere.