Skiltene placeret langs Blå Kant ruten viser korte spillefilm.

Skiltene placeret langs Blå Kant ruten viser korte spillefilm.

Kig forbi Blå Kant ruten, hvor du har mulighed for at se korte spillefilm, der omhandler historiske karakterer. Du skal blot have en smartphone, hvor der er installeret en QR scanner.

Den 29. maj 2016 blev Blå Kant Festivalen med stor succes afholdt på Svendborg Havn. Både lokale borgere og gæster deltog i festivalen og var med til at gøre dagen helt speciel.

Langs Blå Kant ruten kunne man opleve 9 skuespillere, der levede sig ind i roller som historiske karakterer, der har haft indflydelse på Svendborgs historie. Udover det var der en enkelt autentisk person, der formidlede sin egen historie. Alt dette kunne opleves på selve festivalsdagen, men nu har du muligheden for at få et nærmere indblik i hver karakter på den skønne rute. På ruten finder du 10 skilte, der hver har en QR kode på.

Ved hjælp af en smartphone, hvor der er installeret en QR scanner, har du mulighed for at scanne hver kode og se en kort spillefilm, der omhandler den enkelte karakter. Det er en oplevelse at se de korte film i de skønneste omgivelser, og man er meget velkommen til at tage familie og venner med på ruten.