Direkte link til denne side: www.svendborg.dk/nyheder
Logo Svendborg kommune - klik retur til forside

Nyheder

Print RSS

Miljø og Teknik indretter sig på ny

Den 1. maj træder den nye organisering af Miljø og Teknik i Svendborg Kommune i kraft. Fokus på at styrke servicen til erhvervslivet har været et af parametrene for den nye indretning.

- Vi har oprettet et erhvervsteam, som skal tage sig af de tunge byggesager og miljøgodkendelser. Teamstrukturen har vi haft i flere år, men nu indretter vi et team, der udelukkende skal betjene erhvervslivet, fortæller Kjeld Bussborg Johansen, direktør for Miljø og Teknik i Svendborg Kommune.

Det nye erhvervsteam er blot et af flere initiativer, som skal være med til at forbedre servicen for erhvervslivet. Derudover er der 'Erhvervskontakten', som går på tværs af de enkelte direktørområder i kommunen, og det samme gælder for det kommende erhvervenes hus, som stadig er på tegnebrættet.

- Alt efter hvad den politiske beslutning bliver omkring et erhvervenes hus, er vi gearet til at løfte opgaven, slutter Kjeld Bussborg Johansen.

Den nye struktur tog sin begyndelse i 2010, hvor der blev lagt budgetter for 2011 og 2012. Da stod det klart, at en chefstilling skulle spares væk, og der kun skulle være tre chefer fremover. Alle team har derfor været igennem en revision for at finde den bedst mulige indretning af Miljø og Teknik.

Miljø og Teknik beskæftiger sig med områder inden for natur, miljø, byggesager, drift af kommunale bygninger, veje, grønne områder, trafik mm. Både borgere og erhverv serviceres af de i alt ca. 80 medarbejdere.

Kontakt
Kjeld Bussborg Johansen
direktør for Miljø og Teknik
Telefon 62 23 33 00

>> Se alle nyheder