Direkte link til denne side: www.svendborg.dk/nyheder
Logo Svendborg kommune - klik retur til forside

Nyheder

Print RSS

Nye cykler klar til Svendborgs turister

Svendborg Cykeludlejning har startet sæsonen med at indkøbe 20 nye cykler og kan nu klare mere end 80 cykelglade turister på én gang.
De nye cykler er netop blevet skruet sammen og gjort klar af udlejningens medarbejdere, som er unge ressourcesvage elever fra CSV Sydfyn.

Cykeludlejningen blev oprettet som jobtræningsprojekt af CSV Sydfyn i 2005 i tæt samarbejde med Svendborg Turistbureau, som også henviser turister til udlejningen.
- Vi fik ideen, fordi Svendborg manglede en cykeludlejning, og vi manglede jobtræning til vores unge, siger jobkonsulent Bent Damgaard, CSV Sydfyn.
Svendborg Cykeludlejning- Vi har fået flere og flere kunder år for år, og flere gange har vi været nødt til at skilte med ”Alt udlejet”. Så der er travlhed i butikken, når det er højsæson. Derfor har vi i år oprettet et skånejob i cykeludlejningen og ansat en af vores tidligere elever.

Cykelparken består af herre-, dame- og børnecykler, et par efterløbere samt fem el-cykler sponsoreret af Sydfyns Energiforsyning.
De elever, der betjener turisterne, får minikurser i tysk og engelsk, så de kan guide turisterne, ligesom de lærer at vedligeholder cyklerne.
------
Yderligere oplysninger hos jobkonsulent Bent Damgaard, CSV Sydfyn og Svendborg Cykeludlejning, tlf. 3017 4558.

Svendborg Cykeludlejning


Læs mere om Svendborg Cykeludlejning


>> Se alle nyheder

Billedtekst:De unge i Svendborg Cykeludlejning sammen med jobkonsulent Bent Damgaard efter veludført arbejde med at skrue 20 nye cykler sammen og gøre dem klar til udlejning. (Foto: fagfotografen.dk)