Leg med på kajen! Frist for idéer er 24. april

Leg med på kajen

Leg med på kajen! Frist for idéer er 24. april

Det gode liv skal også leves på Frederiksøens vestvendte Udrustningskaj og i beddingen bag de gamle værftsbygninger. Derfor afprøver kommunen nye idéer og projekter i en midlertidig periode. 

Alle gode idéer til konkrete projekter til udendørs kulturelle oplevelser, bevægelse og opholdsmuligheder på Udrustningskajen foran de legendariske værftsbygninger og beddingen bagved hilses velkommen.

Vil du være med eller kender du nogle, der har idéer til events eller mere permanente aktiviteter, er der frist for ansøgning 24. april 2017. Arealerne bliver vist frem tirsdag den 11. april kl. 16. Mød op på Udrustningskajen og del det gode budskab med dine venner via facebook

Mulighed for at søge økonomisk støtte

Hvis forslag til aktiviteter kræver et økonomisk tilskud for at kunne blive realiseret, er der mulighed for at søge støtte fra Svendborg Kommunes midler til midlertidige aktiviteter på havnen. Vi udvælger gerne nyskabende og originale projekter, der udvikler Frederikøen som enten eller både/og:

  1. En maritim oplevelse
  2. Et kultursted
  3. Et sted for outdoor-aktiviteter.

Forslag til projekter og aktiviteter samt et eventuelt behov for økonomisk tilskud beskrives i et ansøgningsskema, som du finder her på hjemmesiden for Fremtidens Havn

 

Vil du vide mere?

Besøg hjemmesiden Fremtidens Havn 

Eller kontakt Klaus Johannessen via e-mail: klaus.johannessen@svendborg.dk eller tlf. 5154 5827