Respekt – gratis rådgivning og behandling i Alkoholbehandlingen

Respekt kampagnen er med til at vise respekt og give et skulderklap til dem, der drikker for meget, og som vælger at gå i behandling. Misbrug i familien, vennekreds, på arbejdet mm, er ikke kun noget som vedrøre den med misbruget, men også menneskerne omkring dem. Derfor er formålet med Respektkampagnen at oplyse om mulighederne i forbindelse med alkoholbehandling.

Gratis alkoholbehandling for alle. Du kan få gratis rådgivning og behandling i Alkoholbehandlingen, hvis du på den ene eller anden måde oplever problemer på grund af dit alkoholforbrug. Alkoholbehandlingen er et kommunalt tilbud og det er ikke nødvendigt med en henvisning. Du kan henvende dig i Alkoholbehandlingen - uanset hvilken kommune du bor i, og du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Man kan gøre sig mange forestillinger om, hvad alkoholbehandling er og går ud på. Det kan være, at du går og overvejer, om alkoholbehandling overhovedet er noget for dig. Du er altid velkommen til at besøge os eller til at ringe til os, hvis du har spørgsmål om alkoholbehandling.

Pårørende
Hvis du er pårørende til en der drikker, tilbyder vi også gratis samtaler til dig. Det er ikke nødvendigt at personen, som drikker, samtidig er i behandling i Alkoholbehandlingen for at du kan komme til os.

Et bedre liv - uden alkoholproblemer
Henvend dig i Alkoholbehandlingen i Odense eller Svendborg, hvis du ønsker hjælp til at stoppe eller ændre dit alkoholforbrug. Her kan specialuddannede medarbejdere give råd og behandling og på den måde hjælpe dig til et bedre liv uden alkoholproblemer.