Hvordan har du det?

Omkring 57.000 tilfældigt udvalgte syddanskere modtager i begyndelsen af februar 2017 spørgeskemaet ”HVORDAN HAR DU DET?” i deres e-Boks eller per brev, hvis de ikke har en digital postkasse.

Undersøgelsen gennemføres i alle kommuner i Region Syddanmark, hvor 2.500 borgere i hver kommune (1.300 på Fanø og 7.500 Odense) inviteres til at deltage.

Undersøgelsen er en del af en national undersøgelse, hvor borgerne spørges til deres sundhed, sygdom og trivsel for på den baggrund at kunne forbedre forebyggelse og behandling af sygdomme.

Hvor kan DU få mere at vide?

Borgere, der har modtaget undersøgelsen og har brug for flere oplysninger, kan henvises til hjemmesiden www.rsyd.dk/hvordanhardudet eller til telefon 40 24 08 40.

Undersøgelsen kan besvares på www.svar2017.dk. Men kun af borgere, som har modtaget et brev herom enten via e-Boks eller per brev. Har du ikke modtaget et brev/digital post, kan der ikke deltages i undersøgelsen.