Pressemeddelelser

16 maj

En ekstra halv time om ugen til lige netop det, du har lyst til. Sådan lyder opfordringen til beboere på plejecentre i Svendborg Kommune.

10 maj

Børn og unge fra Svendborg sætter sig på deres havn, når de sammen udtænker, designer og producerer byrumsmøbler på Frederiksø.

26 apr

Svendborg Kommune har lanceret den digitale platform skolelab.dk, der skal gøre det lettere at få skolen ud i virkeligheden og virkeligheden ind i skolen. Konceptet hedder Den åbne skole og er en gave til eleverne.

8 sep

Omkring 100 nyslåede folkepensionister deltog mandag 05.09.2016 i Svendborg Kommunes arrangement Klæd dig på til fremtiden

27 jun

Fredag den 1. juli er Den Grønne Tråd i Svendborg klar til indvielse og til at byde borgere, virksomheder og gæster velkommen i et nyt sammenhængende og rekreativt byrum. Projektet er blevet til i partnerskab mellem Svendborg Kommune og Realdania, og indvielsesarrangementet foregår kl. 15 på trappen mellem Møllergade og Toldbodvej.

10 jun

Så er der flere penge til Svendborgs kamp for at få Landsstævnet 2021 til byen. Halvanden million kroner helt præcist.

3 jun

Rigtige mænd bruger deres krop - Brug kroppen! Gør hvad du vil, hvornår du vil!

28 apr

Fødevareminister Dan Jørgensen besøgte Nymarkskolen og fik serveret frokost tilberedt af eleverne efter LOMA-principperne