Pressemeddelelser

20 jul

Svendborg er så heldig, at Børnekunstskibet M/S BIBIANA har valgt at lægge til kaj ved Frederiksø på Svendborg Havn den 7.-12. august på skibets sommertogt rundt til danske havnebyer.

23 jun

Måske har du bemærket, at der nu står en stor udstillingscontainer på Frederiksø med siddepladser på sydsiden og en masse byrumsmøbler? Det er bare en lille del af de midlertidige projekter på Udrustningskajen, der henover sommeren vil gøre Frederiksø fuld af liv.

9 jun

Sundhedsvæsnet er ikke opmærksom nok på faderens rolle i forældreskabet. Det skal den årlige sundhedsuge for mænd, Men’s Health Week, sætte fokus på. Med årets tema ”Manden som Far og Mænds Sundhed”, står uge 24 bl.a. i faderens tegn.

16 maj

En ekstra halv time om ugen til lige netop det, du har lyst til. Sådan lyder opfordringen til beboere på plejecentre i Svendborg Kommune.

10 maj

Børn og unge fra Svendborg sætter sig på deres havn, når de sammen udtænker, designer og producerer byrumsmøbler på Frederiksø.

26 apr

Svendborg Kommune har lanceret den digitale platform skolelab.dk, der skal gøre det lettere at få skolen ud i virkeligheden og virkeligheden ind i skolen. Konceptet hedder Den åbne skole og er en gave til eleverne.

8 sep

Omkring 100 nyslåede folkepensionister deltog mandag 05.09.2016 i Svendborg Kommunes arrangement Klæd dig på til fremtiden

27 jun

Fredag den 1. juli er Den Grønne Tråd i Svendborg klar til indvielse og til at byde borgere, virksomheder og gæster velkommen i et nyt sammenhængende og rekreativt byrum. Projektet er blevet til i partnerskab mellem Svendborg Kommune og Realdania, og indvielsesarrangementet foregår kl. 15 på trappen mellem Møllergade og Toldbodvej.

10 jun

Så er der flere penge til Svendborgs kamp for at få Landsstævnet 2021 til byen. Halvanden million kroner helt præcist.