Pressemeddelelser

5 jan

Svendborg Kommune har modtaget mere end 780.000 kr. fra Undervisningsministeriet til at styrke maddannelsen på kommunens fire LOMA-skoler. Det skal ske i tæt samarbejde med lokale aktører

20 dec

Billedtekst: Fra venstre bagerste række: Bent Aage Rasmussen (medlem), Lisbeth Svensmark Hulgård (medlem), Elsebeth K. Giessing (medlem), Mellemste række fra venstre: Anne-Marie Lundgaard Strauss (medlem), Margit Lolk (medlem), Karen Strandhave (medlem), Svend Kærsaa (suppleant) Forreste række fra venstre: Lone Rasmussen (medlem), Johnna Jørgensen (medlem), Inge Andersen (medlem), Mette Høilund Carlsen (medlem), Medlemmer ikke på billedet: Lars Johannes Kristensen og Jørgen Fredeløkke Suppleanter ikke på billedet: Anne Marie Varming Nielsen, Birthe Stjernegaard og Flemming Have Poulsen.

31 aug

Svendborg Kommune har en imponerende og spændende og kulturkanon med 70 kulturelle perler – hver og en af dem er vi stolte af i Svendborg, og de bidrager på hver deres unikke måde til at gøre Svendborg til Svendborg. Så vil du vide en masse om din by, er Svendborgs Kulturkanon et godt sted at dykke ned.

23 jun

Måske har du bemærket, at der nu står en stor udstillingscontainer på Frederiksø med siddepladser på sydsiden og en masse byrumsmøbler? Det er bare en lille del af de midlertidige projekter på Udrustningskajen, der henover sommeren vil gøre Frederiksø fuld af liv.

9 jun

Sundhedsvæsnet er ikke opmærksom nok på faderens rolle i forældreskabet. Det skal den årlige sundhedsuge for mænd, Men’s Health Week, sætte fokus på. Med årets tema ”Manden som Far og Mænds Sundhed”, står uge 24 bl.a. i faderens tegn.

16 maj

En ekstra halv time om ugen til lige netop det, du har lyst til. Sådan lyder opfordringen til beboere på plejecentre i Svendborg Kommune.

10 maj

Børn og unge fra Svendborg sætter sig på deres havn, når de sammen udtænker, designer og producerer byrumsmøbler på Frederiksø.

26 apr

Svendborg Kommune har lanceret den digitale platform skolelab.dk, der skal gøre det lettere at få skolen ud i virkeligheden og virkeligheden ind i skolen. Konceptet hedder Den åbne skole og er en gave til eleverne.

8 sep

Omkring 100 nyslåede folkepensionister deltog mandag 05.09.2016 i Svendborg Kommunes arrangement Klæd dig på til fremtiden